Small Group Training

CREATE A NEW VERSION OF YOURSELF!

Sign Up for a Results Coaching Sessions Today!

My Travel Personal Trainer

BODY

Want to improve your body?

Small Group Training

MIND

 

Want to improve your state of mind?

H_0680

CONNECTION

Want to improve your connections?

IMG_1388

Een aantal jaren terug trok mijn toenmalige vriendin na 14 jaar de stekker eruit, wat voor mij een diepte punt was. Tevens was dit ook een keerpunt dat het anders moest. Op dat moment was mijn gewicht 107kg, ik was opzoek naar de juiste persoon die mij kon helpen.

Uit het niets sprak Nick mij aan, hij wilde mij helpen. De connectie was direct goed, hij is de gewone jongen, betrouwbaar, eerlijk en direct, waardoor de drempel laag ligt, maar de lat naar eigen persoonlijke wensen hoog kan liggen.

Hij vroeg me, ´Hoe graag wil je het?', want jij bent diegene die het moet doen. Tijdens de trainingen is hij kritisch op de uitvoering, het MOET goed zijn. Wat super fijn is!

Hij heeft mij geholpen om mijn leefstijl te veranderen, om niet terug te vallen in mijn oude patroon. Mijn leven is eindelijk zoals ik het wil.

''You are a one of a kind trainer!''

Mathieu

-

testim2.jpg

Na een lange blessure en toch graag weer willen sporten, bij Nick terecht gekomen. Een trainer die écht luistert en stap voor stap werkt aan in dit geval revalidatie.

De trainingsuren met Nick zijn zeer afwisselend, hij weet het zo op te bouwen dat je ongemerkt iedere keer weer een stap verder komt dan de keer ervoor. En altijd zo, dat het precies het uiterste is wat je op dat moment aankunt.

Zijn gedrevenheid motiveert, stimuleert maar remt ook af, corrigeert je houding zodat iedere oefening goed wordt uitgevoerd. Zijn rustige en geduldige manier van werken maakt het plezierig om te gaan sporten.

Ook naast de trainingen staat hij altijd voor je klaar en voorziet je van adviezen, tips en motivatie als dit nodig is. Hij heeft veel kennis en verstand van zaken en weet dit optimaal toe te passen.

Jenny

-

testim3.jpg

Ik zat niet lekker in mijn vel en voelde me niet prettig in mijn kleding. Probeerde mijn buikje te verbergen, en durfde geen strakke jurkjes te dragen.

Toen ben ik met Nick in contact gekomen. Hij heeft er voor gezorgd dat mijn leefpatroon is veranderd, waardoor ik minder snel terugval. Iets wat ik de rest van mijn leven kan blijven volhouden. Nick is geduldig en zet je aan het denken. Dit zorgde er voor dat ik het belang van mijn gezondheid belangrijker vindt dan hoe ik eruit zie. Daarbij ben ik veel bewuster van mijn voeding en leefpatroon.

Inmiddels sport ik structureel drie á vier keer per week, omdat ik het leuk vind en me er enorm prettig bij voel. Mijn buikje ben ik zo goed als kwijt en mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid.

Het is een verandering van mindset en leefpatroon.

Lotte

-